Nieuws

Watersporten in het najaar doe je in Friesland

Zeilen, kiten, zwemmen, surfen, peddelen en pierewaaien. Wie Friesland zegt, zegt watersport. De provincie bestaat voor bijna de helft uit water, watersporters kunnen hier hun hart ophalen! Het leuke is: je hoeft niet per sé in de zomer naar de provincie te komen. Ook in het najaar is er van alles te doen. We hebben drie hotspots voor je op een rijtje gezet.

Lees verder

Friesland en de Waddeneilanden beloven je ruimte en rust

Tijden van social distancing en binnen blijven zorgden ervoor dat we misschien wat minder stilstonden bij wat er nog wél mogelijk is. In de gelukkigste provincie van Nederland vind je rust, ruimte en vrijheid om goed op te laden; op het water, langs het strand of in de bossen.

Lees verder

Duurzame trips naar de 9 charmante steden van Nedersaksen

In de Noord-Duitse regio Nedersaksen, combineer je deze zomer moeiteloos een bezoek aan romantische, oude stadjes met duurzaamheid en natuur. In een straal van 100 kilometer rondom Hannover verrassen de negen steden met culturele charme, gezellige winkels en restaurants, maar ook met een breed scala aan mogelijkheden om de steden en de regio op een originele en duurzame manier te verkennen.

Lees verder

Waarom Hannover de groenste stad van Duitsland is

Ben je een liefhebber van stedentrips, maar schrikt de drukte van een stad je nog wat af? Dan is Hannover wellicht helemaal jouw ding. De Noord-Duitse stad combineert het beste van twee werelden: het bruisende stadsleven met natuur en rust binnen handbereik.

Lees verder

Anke Dorenbos geïnterviewd door Duits-Nederlandse Handelskamer

Anke Dorenbos geïnterviewd door Duits-Nederlandse Handelskamer Toeristensector adviseert: blijf thuis, maar droom!De bollenstreek, musea of hotels en restaurants. Het zit er even niet in. Als…

Lees verder

Op virtuele citytrip naar Hannover

In tijden van een virus dat de toeristische sector in de greep houdt, moeten reisorganisaties creatief uit de hoek komen om zich staande te houden in deze hachelijke situatie.

Lees verder