Ons team

907A9991

Anke Dorenbos

Anke Dorenbos is de oprichter van the Dutch & German connection. In Duitsland geboren en 20 jaar woonachtig in Nederland spreekt ze beide talen en kent ze de verschillen van de culturen en manieren van zaken doen.

Ze studeerde vrijetijd management in combinatie met marketing en kunstgeschiedenis aan de Universiteit Trier in Duitsland. Daarna werkte ze meer dan 20 jaar bij verschillende werkgevers in de toeristische en culturele sector, bij een event organisatie, een organisatieadviesbureau en een grote non-profit organisatie.
Anke is gecertificeerd Intercultural (Business) Trainier & Moderator. Haar grote passie is kunst, cultuur en reizen.

Netwerk

Onze standplaats is Hilversum. Ons team bestaat uit marketing, pr- & onlinespecialisten en vertalers. We werken succesvol samen met een vast netwerk van specialisten in Duitsland, Nederland en België.

Dit stelt ons in staat om afhankelijk van de eisen en de omvang van het project een optimaal team met relevante vakkennis en contacten samen te stellen en zo hoge kwaliteit voor onze klanten te leveren.

The Dutch & German connection maakt deel uit van diverse netwerken op het gebied van toerisme, cultuur en interculturele samenwerking.

devries-2

Lianne
Copywriter

Lianne voelt zich als een vis in het water als het om tekstschrijven gaat. Spanje is haar favoriete land.

Lucienne-Heemskerk

Lucienne
Professioneel vertaler

Lucienne reist regelmatig naar België. Je mag haar wakker maken voor de Belgische cuisine.

Gritta-circle

Gritta
Coypwriter & vertaalster

Gritta houdt van pakkende teksten en voorziet vertalingen en teksten graag van een vlotte noot. Haar liefde voor kunst brengt haar op de meest uiteenlopende plekken.

Sabine 56x35_lowres

Sabine

De kleine verschillen tussen de Duitse en Nederlandse taal zijn voor Sabine binnen haar werk de kers op de taart. Alleen camping vindt zij nóg leuker.

Tessa-van-Swieten-1

Tessa
Professioneel vertaler

Tessa maakt graag verre reizen. Haar favoriete bestemming is Zuid-Amerika, waar ze ook haar passie voor de Cubaanse salsadans heeft opgedaan.

Isabel-Mosk-1

Isabel
Online strateeg

Reizen is Isabel’s allergrootste passie, haar favoriete bestemming is India.

Jo-Thuys

Jo
Onze Belgische partner

Jo is een échte bourgondiër en woont niet voor niets temidden van de Vlaamse wijngaarden. Ja, die bestaan écht!

 

 

 

premade_blurb_6

Innovatieve ideeën

The Dutch & German connection levert maatwerk door proactief naar creatieve oplossingen en innovatieve verbindingen te zoeken. Samenwerken betekent meerwaarde. We leggen graag de juiste contacten voor u!

premade_blurb_5

Full service uit één hand

Zorgvuldige en tijdige planning is al de helft van het succes van uw project. Wij hebben 20 jaar ervaring en bieden full service met alle dienstverlening uit één hand. We regelen het voor u: van persbericht tot compleet projectmanagement.

premade_blurb_7

Social media & trends

Het inschakelen van moderne media heeft grote impact. Daarom zetten wij waar mogelijk en relevant moderne media in om uw project tot een succes te maken. Wij volgen de trends. Profiteert u van onze marktkennis!

premade_blurb_8

Gerichte communicatie

Duidelijke communicatie voorkomt onnodige irritatie en helpt om uw project tot een succes te maken. Wij spreken uw taal én de taal van uw doelgroep! We maken de vertaalslag en vinden de juiste toon bij uw doelgroep.

Don't Hesitate! Get In Touch.

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.