1
3
2

Brabant is Open: ontdek het Brabant van de Brabanders
Hoofdrol voor locals in arrangementen in Brabant

Op zaterdag 2 juni lanceerden maar liefst elf Brabantse topbestemmingen zoals Eindhoven, Efteling en ‘s-Hertogenbosch, inspirerende arrangementen onder de vlag Brabant is Open. Daarmee laat Brabant zien dat zij meer dan de moeite waard is om op ieders bucketlist te staan als ideale bestemming voor een korte trip, dagje uit of weekendje weg. Brabant is Open duidt het gastvrije karakter en de openheid van Noord-Brabant en locals spelen hierin de hoofdrol.

Steeds meer mensen denken aan Brabant voor een weekendje weg om even helemaal te ontspannen, cultuur te snuiven of voor quality time met het hele gezin. Op slechts een uur rijden van Amsterdam staan Brabanders het hele jaar door klaar om bezoekers onder te dompelen in de typische Brabantse gastvrijheid. Zij zijn bovendien trots op al het moois dat Brabant te bieden heeft en laten dat graag aan gasten zien. Van culturele hotspots, Van Gogh erfgoed en culinaire hoogtepunten tot slapen tussen de leeuwen en struinen door het Sprookjesbos. Van uitzonderlijke architectuur, designparels en hippe urban shoppingarea’s tot een overweldigende natuur en historische stadskernen. En wist je dat je ook in Brabant moet zijn voor de meest toonaangevende festivals van Nederland?

Met de Brabant is Open-arrangementen zetten Brabantse topbestemmingen hun parels in de spotlight en laten zij zien hoe je deze parels het beste kunt combineren tijdens een kort bezoek aan onze prachtige provincie.

Do as the locals do
Brabanders zijn échte levensgenieters. Zij weten precies wat er op ieders shortlist moet staan tijdens een bezoek aan Brabant. Zij delen hun favoriete food hotspots, vertellen waar je het beste kunt winkelen voor de laatste trends en geven allerlei handige tips: de must-sees én de verborgen juweeltjes. Locals laten bezoekers van onze provincie hún locatie zien en delen de parels die je niet per se in reisgidsen vindt. Met Brabant is Open ontdekken bezoekers de meest bijzondere plekken van Brabant en beleven zij het Brabant van de Brabanders.

Kijk op visitbrabant.com/brabantisopen voor alle details!